Apelsīnu saldējums

 08. augusts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 4449



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


1 l piena ar sarīvētu apelsīna miziņu uzvāra, pieber 100 g cukura. 10 olu dzeltenumus saputo ar 300 g cukura un pievieno pienam. Kas visa masa atdzisusi, sasaldē.

Piezīme: tāpat gatavo saldējumu no citrona vai greipfrūta.

 

Recepte no grāmatas: Pavārgrāmata/V. Gustava, I. Jansone. – Rīga: Liesma, 1977

Sastāvdaļas

1. Olu dzeltenumi
10 gab
2. Piens
1 l
3. Apelsīns
4. Cukurs
400 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk