Gardais biezpiena kekss - recepte

 17. marts 2016 13:00 Recepte  skatījumi: 28065

Cepam brīnišķīgu biezpiena keksu!



Foto: Shutterstock.com


Sviestu saputo ar cukuru, putojot pa vienai pievieno olas, sarīvētu citrona miziņu, samaltu biezpienu, sāli, izsijātus, ar cepamo pulveri samaisītus miltus un rozīnes.

Mīklu samaisa, liek sagatavotā viednē ar tukšu vidu, cep mērenā siltumā apmēram 50 minūtes.

Izceptu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Cepamais pulveris
1 tējk.
2. Sviests
250 g
3. Sauss biezpiens
300 g
4. Cukurs
250 g
5. Kviešu milti
500 g
6. Olas
4 gab
7. Rozīnes
1/2 glāzes
8. Citrons
1 gab
9. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk