Jāņogu mērce

 05. augusts 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 6696



Foto: mammamuntetiem.lv


Ogas sašķaida, pielej vārošu ūdeni, savāra, izkāš, pieliek cukuru, pievieno aukstā ūdenī atšķaidītus kartupeļu miltus un uzvāra.

 

Recepte no grāmatas: Ēdieni no iekšzemes produktiem/Latvijas Lauksaimniecības kamera. – Rīga: Līdums, 1992  (Oriģinālizdevums 1937)

Sastāvdaļas

1. Jāņogas
250 - 300 g
2. Cukurs
200 g
3. Kartupeļu milti
10 g
4. Ūdens
1 l


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk