Teļa gaļas šnicele

 13. septembris 2015 10:30 Recepte  skatījumi: 8300

Svētdienas vakariņām!



Foto: Shutterstock.com

Ja ir laiks rosīties pa virtuvi, uzcep teļa gaļas šniceli.


Gaļai (no ciskas gabala) atdala plēves, sagriež šķērsām muskuļiem pirksta biezās šķēlēs. Viegli izdauza ar āmuru, apmērcē sakultā olā ar pienu, apkaisa ar sāli, apviļā rīvmaizē vai miltos un cep sakarsētos taukos vai sviestā no abām pusēm. Gatavu pasniedz ar mērci vai saceptu sviestu, ceptiem vai vārītiem kartupeļiem, saknēm un dažādiem salātiem.

 

 

Recepte no grāmatas: Ēdieni no iekšzemes produktiem/Latvijas Lauksaimniecības kamera. – Rīga: Līdums, 1992  (Oriģinālizdevums 1937)

Sastāvdaļas

1. Rīvmaize
75 g
2. Mīksta teļa gaļa
1 kg
3. Sāls
4. Ola
1 gab
5. Piens
1 ēd.kar.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk