Saldais sacepums ar ērkšķogām 1

 04. augusts 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 7174




Baltmaizi izmērcē siltā pienā un lieko šķidrumu nospiež. Pievieno sakultas olas, izkausētu sviestu, margarīnu vai krējumu, cukuru un ogas un liek cepšanai paredzētā karstumizturīgā stikla traukā, kas ieziests ar sviestu un izkaisīts ar rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī līdz gatavs. Pasniedzot pārlej ar ogu sīrupu vai ievārījumu. Var pārkaisīt arī ar pūdercukuru.

Sastāvdaļas

1. Sviests, margarīns vai krējums
2 ēd.k.
2. Rīvmaize
1 ēd.k.
3. Baltmaize
200 g
4. Margarīns
1 ēd.k.
5. Ērkškogas
1 gl
6. Cukurs
1/2 gl
7. Olas
2 gb
8. Piens
1 gl


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk