Meža aveņu ievārījums

 03. augusts 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 8493


Foto: Laura Saliete


Pagatavošana: avenes nomazgā, nožāvē un ber bļodā kārtām ar cukuru, atstāj uz 3 - 4 stundām, vāra 5 - 6 minūtes, noņem putas, atstāj uz 15 minūtēm un tad vāra gatavas. Ātri atdzesē.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Avenes
1 kg
2. Cukurs
4 glāzes
3. Ūdens
2 1/2 glāzes



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk