Ērkšķogu ievārījums

 30. jūlijs 2015 15:10 Recepte  skatījumi: 19662



Foto: Shutterstock.com

Ērkšķogu ievārījums, lai arī nav no populārākajiem, tomēr ir ļoti gards.


 

Pagatavošana: vārīšanai ņem pusgatavas, vēl cietas ogas, noņem kātiņus, nomazgā, sadursta katru ogu ar adatu vairākās vietās. Ogas liek aukstā ūdenī uz 20 minūtēm. Sagatavotas ogas liek karstā sīrupā, atstāj uz 2-3 stundām un vāra gatavas. Gatavu ievārījumu ātri atdzesē, lai tas nezaudē krāsu.

 

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
2 glāzes
2. Ērkškogas
1 kg
3. Cukurs
1 1/2 kg


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk