Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Smieklīgie aprīļa JOKU konkursa jociņi

  Aprīļa uzvarētājam balvā LEGO komplekts - LEGO® DUPLO Betmena alas izaicinājums, no 2 līdz 5 gadiem NEW 2017 Mammām un Tētiem kolektīvs ir izvēlējies aprīļa uzvarētāju un šo balvu iegūst Ilvija Tūtere - Zīberga! Apsveicam!   Sazinies ar mums (signe@mammam.lv) par balvas saņemšanu!     SMIEKLĪGĀ

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Ķiršu saldā zupa
Laiks ogu zupām!

Receptes » Ievārījumi un konservi

Ķiršu ievārījuma recepte un padoms, ja slinkums izņemt kauliņus

Recepte / Ievārījumi un konservi | Skatījumi 6469

Steidzam lasīt ķiršus un gatavot ievārījumu, kamēr ķiršus nav nolasījuši kārumnieki strazdi!

Ķiršu ievārījumu var vārīt arī ar kauliņiem, tad ogas sadursta ar adatu.
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Ūdens 2 1/2 glāzes
2. Cukurs 1 kg
3. Ķirši 1 kg

Pagatavošana: ķiršus izlasa, nomazgā, izņem kauliņus, liek emaljētā traukā kārtām ar cukuru un atstāj uz dažām stundām, līdz sāk izdalīties sula, liek katlā, maisot uzvāra un uz lēnas uguns vāra gatavu, periodiski noņem putas. Ķiršu ievārījumu var vārīt arī ar kauliņiem, tad ogas sadursta ar adatu.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Raksts publicēts 14. Aug 2015 12:00



 

LAPAS KARTE