Svaigu kāpostu kotletes

 01. augusts 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 13476


Foto: Shutterstock.com


Uz sakņu rīves sarīvētus kāpostus ar koka stampiņu sastampā, līdz rodas šķidrums, tad sautē, līdz tas iztvaiko. Kāpostiem pievieno mannu un 15 - 20 minūtes karsē (masa sāk atlēkt no katla). Masu nedaudz atdzesē, pieliek sviestā apceptus, sasmalcinātus sīpolus, sāli, olu, samaisa. No masas veido mazas kotletes, apviļā rīvmaizē un eļļā apcep gaiši brūnas. Kotletes pasniedz ar krējuma vai tomātu mērci.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Svaigi kāposti
500 g
2. Manna
1/4 glāzes
3. Sīpols
1 gab
4. Ola
1 gab
5. Sviests
100 g
6. Sāls
7. Rīvmaize
8. Augu eļļa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk