Arbūza sorbets

 30. jūlijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 8977



Arbūzu sagriez gabaliņos un izberz caur sietu. Sēklas paliks sietā. Arbūza masai pievieno cukuru un laima sulu, samaisi. Liec sorbetu traukā. Sorbeta trauku liec saldējamā kamerā un saldē 8 stundas. Ik pa brīdim apmaisi. Ar saldējuma karoti veido sorbeta bumbiņas un rotā ar piparmētru lapiņām.

 

Recepte: Lolita Šelvaha

Sastāvdaļas

1. Viena laima sula
2. Cukurs
100 g
3. Arbūza mīkstums
600 g
4. Piparmētru lapiņas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk