Jaunie kartupeļi ar sviestu un biezpienu

 29. jūlijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 3521



Jaunajiem kartupeļiem ar stingru suku noberž miziņu, vāra karstā ūdenī, kam pievienots sāls (1 l ūdens, 1 tējkarote sāls). Kad kartupeļi mīksti, tos nokāš, sakratot nosusina, apkaisa ar sasmalcinātām dillēm. Pasniedzot atsevišķā traukā liek ar krējumu, sāli un zaļumiem sagatavotu biezpienu un glītos gabaliņos sagrieztu sviestu.


Recepte no grāmatas: 444 kartupeļu ēdieni/A. Kļaviņa. – Rīga: Avots, 1986
 

Sastāvdaļas

1. Kartupeļi
2. Dilles
3. Krejums
4. Sāls
5. Biezpiens
6. Sviests


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk