Pāru spēles kāzu svinībām

Kāzas jauniem, brīviem, neprecētiem bieži vien ir kā iespēja iepazīt kādu sev tīkamu pretējā dzimuma pārstāvi. Varbūt tieši kādā no šīm spēlēm Tu ar kādu saspēlēsiesi, bet esošie pāri kļūs par ciešāku komandu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dziļāk, ātrāk, labāk
Vajadzīgais: šampanieša pudele, salmiņš (atbilstoši pāru skaitam).

Meitene sēž krēslā un starp kājām novietota šampanieša pudele. Puisim ir aizsietas acis un iedots salmiņš, kurš tikai pēc meitenes norādījumiem ir jāiedabū pudelē, neizmantojot rokas.

Iiiiiāaā....

Vajadzīgais: šampanieša korķis.

Puisis nometas rāpus, meitene uzsēžas virsū, ar izteiksmīgu žestu ieliek puisim šampanieša korķi mutē un ar skaņu iiiāā... uzsit puisim pa dibenu un tajā mirklī puisis pēc iespējas tālāk mēģina to aizspļaut. Var dot divus mēģinājumus. Uzvar tie, kuri vistālāk spēj aizspļaut korķi.

Deja uz avīzēm
Vajadzīgais: avīzes.

Katram pārim tiek izdalītas vienāda izmēra avīžu lapas. Skanot mūzikai, pāri dejo uz avīzēm izvairoties no nokāpšanas no avīzes. Mūzikai apstājoties, avīzi loka uz pusēm un dejo tālāk. Tā turpina līdz brīdim, kamēr palicis tikai viens pāris, kurš nav nokāpis no avīzes. Tas arī uzvar.

Puiša bikšu staras
Vajadzīgais: ola.

Jāizripina vārīta ola, ko, protams, dalībniekiem saka, ka ir jēla, no vienas bikšu staras apakšas uz otru. Interesanti ir arī ar kivi, jo tas neslīd, līdz ar to ir lielāka piņķerēšanās.

Zīdainīši

Vajadzīgais: piens (šampanietis, enerģijas dzērniens), bērna pudelīte.

Meitenēm jāizsūc pēc iespējas ātrāk piens (enerģijas dzēriens, šampanietis) no bērnu pudelītēm, kuras ir ievietotas puisim starp kājām. Spēli var veidot, kā komandu sacensības (var arī individuālās). Ja ir individuālās sacensības, tad pēc kāda laiciņa, kad meitenes ir sūkušas, var likt mainīties vietām un tagad sūc puisis, tikai nevis meitenei starp kājām ir pudelīte, bet gan starp krūtīm.

Erotiskās pozas
Jāmēģina izveidot pēc iespējas erotiskākas pozas. Var taisīt kā pusfinālu un tad divi pāri, kurus auditorija atzinusi par labākajiem vēlreiz sacenšas savā starpā mēģinot izveidot vēl kādu jaunu un neredzētu pozu.

 

Noņem knaģi

Reklāma
Reklāma

Vajadzīgais: knaģi, lakats.

Vislabāk spēlēt, kad dalībnieki ir iznākuši no pirts/ baseina, kad mugurā būtu pēc iespējas mazāk drēbju. Tad vienam no pāra aizsien acis, kamēr otram visneiedomājamākajās vietās sasprauž knaģus vienādu skaitu visiem pāriem. Uzvar tas pāris, kurš visātrāk ir noņēmis savam partnerim visus knaģus.

Paradīzes āboli

Vajadzīgais: āboli.

Var piedalīties vairāki pāri. Puisim un meitenei aizsien acis un katram iedod pa ābolam. Abiem diviem jāpaēdina otrs ar savu ābolu. Nedrīkst sarunāties un nedrīkst palīdzēt, nedrīkst ēst savu ābolu. Drīkst izdot tikai dažādas skaņas.

Saulīt, mīļum, sirsniņ
Meitene stāv pa gabaliņu no puiša un puisis, liekot pēdu pie pēdas, dodas pie meitenes saucot viņu mīļvārdiņos (tie nedrīkst atkārtoties); pēc tam var mainīties lomām.

Balonu atrakcija

Vajadzīgais: baloni.

Spēlē piedalās vairāki pāri. Katrā pārī – puisis un meitene.Puisis apsēžas krēslā, klēpī turot balonu. Meitenes uzdevums ir ielēkt viņam klēpī tā, lai balons saplīstu. Uzvar tas pāris, kuram pirmajam tas arī izdodas.

Konfektes

Vajadzīgais: šokolādes konfektes.

Katram pārim iedod vienu šokolādes konfekti, kas abiem jātur starp mutēm. Sāk skanēt mūzika. Dejo, kamēr mutēs ir konfekte. Tas varbūt neizklausās tik smieklīgi, bet  šokolādes konfektes kūst un, ja vēl vasara un siltas telpas, mutes visiem netīras!

Papagailis

Vajadzīgais: zīmējumi, baltas lapas, flomāsteri, krēsli.

Spēle balstīta uz uzmanīgu klausīšanos un skaidru norādījumu sniegšanu. Grupas dalībnieki sadalās pa pāriem un apsēžas uz krēsliem ar muguru viens pret otru. Vienam tiek dots zīmējums, bet otram – lapa un flomāsters. Pirmais stāsta, kas otram dalībniekam ir jāzīmē (līnijas, kvadrātus, aplīšus utt.), taču neminot, kam īsti ir jāsanāk (kas īstenībā ir attēlots sākotnējā zīmējumā). Zīmētājam jāzīmē tikai pēc instrukcijām, neuzdodot nekādus papildu jautājumus. Pēc tam var salīdzināt zīmējumus un mainīties lomām.