Jauno kartupeļu un zirnīšu sautējums

 28. jūlijs 2009 21:00 Recepte


Foto: mammamuntetiem.lv


Kartupeļus notīra, sagriež gabaliņos, pārlej ar ūdeni, pieliek sāli un sautē. Pusmīkstiem kartupeļiem pieliek zirņus, pielej pienu un turpina sautēt, līdz kartupeļi un zirņi mīksti. Ēdienam pieliek cukuru, sviestu, pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

Piebriedušus zirņus liek sautēties reizē ar kartupeļiem vai pat pirms tiem.

Sastāvdaļas

1. Dilles
2. Kartupeļi
5 gab
3. Izlobīti zaļie zirņi
2 glāzes
4. Sviests
3 ēd.k.
5. Piens
2 glāzes
6. Sāls, cukurs


0 Pievienot komentāru

Kategorijas