Augļi ar putukrējumu

 27. jūlijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2108



Foto: Laura Saliete


Ogas notīra, noskalo un iecukuro. Aukstu putu krējumu saputo, pieliekot nedaudz cukura. Liek traukā kārtām: putu krējumu un ogas. Nobeidz ar krējumu un izgrezno ar ogām.

Ābolus var apvārīt cukura sīrupā un gatavot gluži tāpat.

 

 

 

Recepte no grāmatas: Ēdieni no iekšzemes produktiem/Latvijas Lauksaimniecības kamera. – Rīga: Līdums, 1992  (Oriģinālizdevums 1937)

Sastāvdaļas

1. Putu krējums
1/2 l
2. Ogas vai augļi
3/4 l
3. Cukurs
150 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk