Sālītas sviesta pupiņu pākstis

 27. jūlijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 7046



Foto: Shutterstock.com


Nolasu gandrīz gatavas pākstis (gatavību pārbaudu saliecot, ja pākstis lūst, tad ir pašā laikā), salieku burkā stāvus cieši citu pie citas un pārleju ar sālījumu — 2 ēdamkarotēm sāls uz 1 l ūdens. Aizvākoju ar metāla vāciņiem un burkas uzglabāju pagrabā.
 

Recepte no grāmatas: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Ūdens
2. Sāls
3. Sviesta pupiņas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk