Kā pagatavot ķiršu liķieri - recepte

 14. jūlijs 2015 12:10 Recepte  skatījumi: 20112

Recepte no Helmas klubiņa pavārgrāmatas.



Foto: Shutterstock.com

Ja ķiršu kokos daudz, pagatavo aromātisku ķiršu liķieri!


Ķiršus noskaloju, izņemu kauliņus, saberu traukā (vislabāk palielā pudelē), uzberu cukuru, pievienoju krustnagliņas, vanilīnu, kanēli, rīvētu muskatriekstu un novietoju saulē uz 8-10 dienām. Pēc tam pievienoju spirtu, 4-5 nedēļas noturu, izkāšu un pildu pudelēs.

 

Recepte no grāmatas: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Muskatrieksts
1 gab
2. Kanēlis
10 g
3. Vanilīns
2 g
4. Krustnagliņas
6 - 7 gab
5. Cukurs
1 kg
6. Ķirši
2 kg
7. Spirts
1/2 l


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk