Rūgušpiens ar garšaugiem

 24. jūlijs 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 3226



Foto: mammamuntetiem.lv


Rūgušpienu samaisa, pievieno sīki sasmalcinātus zaļumus, sarīvētus redīsus, sāli, lej glāzēs, uz maliņām uzsprauž svaiga gurķa šķēlītes.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Svaiga gurķa šķēlītes
4 gab
2. Redīsi
4 gab
3. Sāls
4. Zaļumi (dilles, pētersīļi)
100 g
5. Rūgušpiens
800 g



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk