Upeņu sīrups

 24. jūlijs 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 13439



Notīrītas, noskalotas ogas sašķaida, aplej ar uzvārītu, atdzesētu ūdeni, kurā izšķīdināta citronskābe. Tur 24 stundas. Izkāš. Pievieno cukuru 1:1, lēni maisa, līdz cukurs izkusis. Sapilda tīrās pudelēs, aizkorķē.

Tāpat pagatavo aveņu, zemeņu, ķiršu sīrupus.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
1 l
2. Cukurs
3. Upenes
1 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk