Brokastis klāt! Siera medaljoni

 24. jūlijs 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 6878




No siera desas noņemam pārtikas plēvju slāni, un sagriežam 1 cm biezās šķēlēs. Sagrieztās šķēles panējam miltos un liekam cepties uz karstas un labi ietaukotas pannas. Medaljonu apgriežam tikai tad, kad ir izveidojusies kraukšķīga garoziņa. Medaljons no abām pusēm būs kraukšķīgs, bet pa vidu plūstošs. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un grauzdētu maizi.
            Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Siera desa
200 gr
2. Milti panēšanai


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk