Ērkšķogu uzglabāšana bez vārīšanas

 24. jūlijs 2009 7:45 Recepte  skatījumi: 3124



Zaļas ogas, kas vēl nav sākušas nogatavoties, bet ir normāli attīstītas, attīra no ziedkausiem un kātiņiem, noskalo un sapilda pudelēs pēc iespējas blīvāk. Uzlej tīru, aukstu ūdeni, pudeles aizkorķē un aizlako.
Uzglabājot pudeles 5 – 8 grādu temperatūrā guļus, ogas labi saglabājas svaigas. Šādas ogas labi izmatojamas ķīseļiem un pīrāgu pildījumiem.


Recepte no grāmatas: Produktu pārstrāde un konservēšana mājas apstākļos.- R: Avots,1993
 

Sastāvdaļas

1. Ērkškogas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk