Piena zupa ar kāpostiem

 22. jūlijs 2009 22:10 Recepte  skatījumi: 4288



Burkānus sagriež, liek verdošā ūdenī un vāra. Kad burkāni pusmīksti, pievieno kvadrātveida gabaliņos sagrieztus kāpostus, kartupeļus un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pēc tam pielej pienu, uzvāra, pieliek sviestu un sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu ēdieni / Ņ.Masiļūne, A.Pasopa. - Rīga : Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Sviests, sāls
2. Kartupeļi
100 g
3. Burkāni
50 g
4. Galviņkāposti
150 g
5. Ūdens
150 g
6. Piens
250 g
7. Zaļumi - dilles, pētersīļi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk