Sieviešu tipi, kas patīk ikvienam vīrietim. Un tipi, kas patīk daudz mazāk

Cilvēku pie pretējā dzimuma parasti piesaista kādas konkrētas vērtības vai īpašības, tāpēc nav nekāds brīnums, ja tavai pirmajai draudzenei ar otro ir kopīgas īpašības.

Katram atrast savu otru pusīti!

FOTO: Shutterstock.com

Katram atrast savu otru pusīti!

Mums katram patīk kāds konkrēts pretējā dzimuma tips. Laika gaitā šīs prasības vai tīkamākās iezīmes var mainīties, sarukt vai gluži otrādi – palielināties. Maldīgi domājam, ka vīrieši pārsvarā visu vērtē ar acīm – ja tas, ko viņi redz, šķiet tīkams, tātad ņemams. Patiesībā ir vairāki sieviešu tipi, ko novērtēs ikviens vīrietis, bet, ja  būtu jāizvēlas, tad visvairāk viņi novērtētu sievietes ar kādu konkrētu rakstura īpašību. Lūdzām viņus nobalsot par īpašībām jeb kāda tipa sievieti viņi noteikti pamanītu un novērtētu.

Godīgā (21%). Nekas vīriešus nekaitina tik ļoti, kā tava noslēpumainā klusēšana, ar kuru tu vēlies nodot signālu – uzmini nu, kas man kaiš un par ko es dusmojos! Pat ja dažkārt atklātības vārdā būsi spiesta teikt viņam ne visai patīkamas lietas, viņš novērtēs tavu atklātību un piezemētību.

Pašpārliecinātā (18%). Ja vēlies iepatikties, nekad vīriešu klātbūtnē nenorādi uz saviem fiziskajiem trūkumiem, liekajiem kilogramiem. Šīs ir tēmas, par kurām vari pačīkstēt tuvāko draudzeņu lokā, bet vīrieši novērtēs sievieti, kura neatkarīgi no tā, ar kādiem dotumiem viņu apveltījusi māte daba, izturas pašpārliecināti.

Ar labu humora izjūtu (16%). Ja tu spēj pasmieties par vīrieša jokiem (pat ja dažreiz tie šķiet skarbāki un melnāki), tu tiksi ierindota to sieviešu sarakstā, ko viņš vēlēsies iepazīt tuvāk.

Pacietīgā (13%). Ar to viņi lielākoties domā tādas sievietes, kas gatavas dzīvot kopā, veidot attiecības, nepieprasot no viņiem nekādas saistības, ko vīrietis pats vēl nav gatavs vai nevēlas uzņemties – laulību, bērnus, kopīgu kredītu. Sievietes, kas ar savu izturēšanos demonstrē to, ka ir gatavas pieņemt šīs attiecības bez prasībām, šķiet ļoti pievilcīgas.

Veselīgā (11%). Viņš var smēķēt, darboties ar TV pulti vai stundām ilgi spēlēt datorspēles, bet arī šāda tipa vīrieši priekšroku dos sievietēm, kas rūpējas par savu izskatu un veselību, nodarbojas ar sportu. Turklāt, lai iepatiktos labākajam, tev jābūt vislabākajai.

Juteklīgā (10%). Reti kuram vīrietim interesēs sieviete, kas nav kaislīga. Ar juteklību šajā gadījumā vīrieši saprot tādu sieviešu tipu, kas no viņiem negaida vienmēr iniciatīvu seksuālajā ziņā, bet reizēm protas pašas.

Inteliģentā (8%). Pat ja vīrieša intelektuālais līmenis ir ievērojami zemāks par tavējo, viņi visi dievina sievietes ar savu viedokli, kas ir runātīgas un gudras. Atceries, ka vīriešiem nepatīk pļāpāt, bet diskutēt gan un, ja vien tu spēj piedalīties sarunā pārliecinoši un ar savu viedokli, tas ceļ tavu vērtību stiprā dzimuma acīs.

Piekāpīgā (3%). Jeb tāda, kas gatava piedot vīrietim arī to, ka viņš visās dzīves jomās tomēr nav perfekts. Ja esi no tām, kuras “piekasās” par kārtīgi neizgludinātu kreklu vai nevīžīgi nodzītu bārdu, maz ticams, ka tavs iekārojamais vīrietis būs gatavs tevis dēļ uz visu.

Autore: Estere Rudzīte, Anete Smildziņa Žurnāls VESELĪBA



 

Reklāma
Reklāma