Sulīgās vistu kotletes 1

 22. jūlijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 16678



Ņem vistas malto gaļu (Ķekavas) vai samaļ 1/2 kg vistas fileju, uz smalkās rīves pierīvē
divus zaļus kartupeļus, sīpolu, ķiploku, pieber sāli, piparus un masu sakuļ. Tā kā masa
ir diezgan šķidra, tad ar ēdamkaroti liek karstā eļļā un cep no abām pusēm brūnas.

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
pēc garšas
2. Kartupeļi
2 gab
3. Ķiploks
2 daiv.
4. Sīpols
1 gab.
5. Vistas maltā gaļa(ķekava)
1 iep.



1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk