Cūkgaļa alus mērcē

 20. jūlijs 2009 12:05 Recepte  skatījumi: 7667


Cūkgaļu sagriežam nelielos gabaliņos un uz pannas apcepam. Tālāk ņemam katliņu ar biezāku dibenu un liekam uz uguns. Kad katliņš ir uzsilis liekam plūmes un nedaudz apcepam, tālāk pievienojam apcepto gaļu un visu pārlejam ar pudeli alus (nestipru, ne grādīgāku pa 5%). Sautējam līdz gaļa gatava. Pasniedz ar kartupeļiem, dārzeņiem vai rīsiem.
                 Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Tumšais alus
1 pudele
2. Melnās plūmes
250 gr.
3. Sāls, pipari
4. Cūkgaļa
1.5 kg.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk