Cūkgaļa rabarberu marinādē

 16. jūlijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 12368

Rabarberu sulas skābums ir lieliska marināde, kas mīkstina gaļu.



Foto: Shutterstock.com


Rabarberus sulu spiedē izspiež, un ar to masu iesmērē gaļu; tad saber pēc garšas garšvielas, sāli, cukuru etiķi utt. Neko asu vairs nevajag, jo rabarberi dod ļoti labu garšu.

Ģaļa marinādē jātur  kādas 4 - 6 stundas

Sastāvdaļas

1. Dažādas garšvielas gaļai
pēc garšas
2. Rabarberi
3 gb
3. Cūkgaļa
1 1/2 kg



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk