Augļu saldējums

Foto: Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv

Kartupeļu cieti izšķīdina ūdenī. 1 glāzi augļu biezeņa uzkarsē, pievieno cukuru, kartupeļu cietes šķidrumu, maisot uzvāra, tad atdzesē un samaisa ar pārējo augļu masu. Liek saldējamā mašīnā, saputo, tad sadala masu pa porciju trauciņiem, liek saldējamā kamerā un sasaldē.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Augļu masa (ābolu, bumbieru, aprikožu, ērkšķogu u.c. ) - 3 .glāzes
  • Cukurs - 1.glāze
  • Ūdens - 1/2.glāze
  • Kartupeļu ciete - 1.ēd.k.