Augļu saldējums

 15. jūlijs 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 4039


Foto: Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv


Kartupeļu cieti izšķīdina ūdenī. 1 glāzi augļu biezeņa uzkarsē, pievieno cukuru, kartupeļu cietes šķidrumu, maisot uzvāra, tad atdzesē un samaisa ar pārējo augļu masu. Liek saldējamā mašīnā, saputo, tad sadala masu pa porciju trauciņiem, liek saldējamā kamerā un sasaldē.

Sastāvdaļas

1. Augļu masa (ābolu, bumbieru, aprikožu, ērkšķogu u.c. )
3 glāzes
2. Cukurs
1 glāze
3. Ūdens
1/2 glāze
4. Kartupeļu ciete
1 ēd.k.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk