Šašliks "Ņezabudka" :)

 15. jūlijs 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 21681



Gaļu sagriež gabalos (ne pārāk mazos).

PIERĪVĒ sīpolus.

Pierīvē kivi.

Pieliek adžiku.

Pielej minerālūdeni.

Visu izmaisa, pagaidām NELIEK klāt sāli. Šinī marinādē, slēgtā traukā, ledusskapī gaļa var stāvēt vairākas dienas.

Pirms cepšanas gaļai pievieno sāli un vīna etiķi.

Kad šašilks gatavs, to liek slēgtā traukā  ar vāku, uzber virsū sasmalcinātus zaļumus ( kinzu, baziliku) un kārtīgi sakrata.

Šašliks sanāk tik mīksts, ka to var ēst pat ome. Labu apetīti :)

 

Iesūtījusi:

Jolanta Ozoliņa,

Grilēšanas recepšu konkursa

dalībniece

 

Sastāvdaļas

1. Vīna etiķis
2 ēdamkarotes uz 1 kg. gaļas
2. "pūres" adžika
1 ēdamkarote uz 1 kg. gaļas
3. Kivi
1 gab. uz 1 kg. gaļas
4. Lielie, baltie sīpoli
2-3 gab. uz 1 kg. gaļas
5. Baziliks
pēc garšas
6. Cūkgaļa
pēc vajadzības
7. Kinza
pēc garšas
8. Gāzēts minerālūdens
1 glāze uz 1 kg. gaļas
9. Sāls
pēc garšas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk