Jāņogu kečups jeb ogu čatnija recepte

 06. jūlijs 2015 8:00 Recepte  skatījumi: 9114

To var saukt gan par kečupu, gan arī modernā vārdā - čatniju. Ogu un garšaugu virums der pie sāļiem ēdieniem. 



Foto: Shutterstock.com


Jāņogas atdala no ķekara un nomazgā. Ņemam katliņu ar biezāku dibenu un liekam uz uguns. Sasilušā katliņā beram piparus, krustnagliņas, kanēli. Ļaujam kādu minūti garšvielām sadraudzēties, tad beram klāt jāņogas, cukuru un etiķi. Vāram kāds minūtes 20.

 Pasniedz pie gaļas ēdieniem. Vai kartupeļu pankūkām.   Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Etiķis 5%
80 mil
2. Krustnagliņas
10 gab.
3. Kanēlis
2 tējkarotes
4. Malti melnie pipari
2 tējkarotes
5. Cukurs
kg.
6. Jāņogas
1 kg.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk