Ķiršu ievārījums 1

 11. jūlijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 3449



Uz glāzi ķiršu (160 g), kuriem izņemti kauliņi vajag 1 ½ glāzes cukura, bet uz katru glāzi cukura – ¼ glāzes ūdens. Izmanto ūdeni, ko iegūst, noskalojot izņemtos kauliņus; to katrā ziņā izkāš.
Vāra uz lēnas uguns, 2 -3 reizes pārtraucot vārīšanu uz 10 – 15 minūtēm. Pārtraukuma laikā trauku nosedz ar tītu dvieli, virs kura uzliek saplāksni (nav vēlams nosegt ar šķīvi vai vāku). Ķiršus labi piesātina ar sīrupu.

Recepte no grāmatas: Produktu pārstrāde un konservēšana mājas apstākļos.- R: Avots,1993
 

Sastāvdaļas

1. Ķirši
2. Cukurs
3. Ūdens


1 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk