Ananasu un apelsīnu salāti

 11. jūlijs 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 2501



Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv


Gatavošanas lails: apm. 2 st, no tām 1 st vēsumā

4 personām

Katliņā samaisa cukuru un ūdeni. Uz lielas uguns vāra 8 - 10 minūtes, līdz šķidrums nedaudz sabiezē. Pievieno liķieri un atdzesē. Ananasu nomizo un sagriež gabaliņos. Apelsīnus nomizo, daiviņām noņem plēves un sadala gabaliņos. Ananasa un aplesīnu gabaliņus kārtām liek traukā. Pārlej liķiera sīrupu. Uz stundu liek vēsumā. Pārkaisa ar pistācijām. Salātus pasniedz ar putukrējumu.

Ananasa vietā var izmantot konservētus bumbierus.

Sastāvdaļas

1. Saberztas pistācijas
30 g
2. Cukurs
85 g
3. Ūdens
250 g
4. Liķieris cointreau vai kāds cits citrusaugļu liķieris
50 g
5. 1 svaigs ananass vai 550 g konservēta ananasa gabaliņi
6. Apelsīni
4 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk