Rostbifs

 08. jūlijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 8600



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Fileju nomazgā, nosusina, ierīvē ar sāli, pipariem un cukuru un uz 2 stundām noliek vēsā vietā. Pannā izkausē taukus un fileju apcep brūnu, pielej karstu buljonu, cepeškrāsnī aplaistot cep gatavu.

Atdzisušu sagriež šķēlēs, kārto cepešbļodā, rotā ar sarīvētiem mārrutkiem, marinētu gurķu vēdeklīšiem, buljona želeju.

 

Recepte no grāmatas: Ikdienai un svētku galdam/Ņ. Masiļūne. – Rīga: Avots, 1982

Sastāvdaļas

1. Cukurs
2. Pipari
3. Buljons
1 glāze
4. Tauki
50 g
5. Liellopu fileja (resnais un tievais gabals)
1 1/5 kg
6. Sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk