Olu sviestmaize ar mazsālītu foreli

 08. jūlijs 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 4300



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Maizes šķēlīti apziež ar sviestu. Pa diognāli liek mazsālītas foreles filejas gabaliņu un tam blakus cieti vārītas olas daiviņu. Rotā ar tomāta šķēlīti un zaļumiem.

 

 

 Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Sastāvdaļas

1. Maizīte
2. Sviests
3. Mazsālīta forele
4. Vārīta ola
5. Tomāti
6. Zaļumi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk