Kā pagatavot labu šašliku

 07. jūlijs 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 9590

Var cept četras stundas pēc iemarinēšanas.



Sarīko dārza svētkus ar labu šašliku! Foto: Viktorija Kuprijanova, www.fotostill.lv


 
1. 3 kg gaļu sagriež,  5 citronu sulu iespiež. 
2. 4 kg sīpolus sagriež gredzenos, piegriež ķiplokus pēc sava stipruma, 3 tomātus, pēterīļlus, dilles, 2 burkānus, gurķi svaigu.
3. Sulai jābūt līdz ar gaļu, nevar liet ūdeni, tikai citronus. Ja šķidrums nav līdz ar gaļu, droši spiediet vēl citronu. Pēc četrām stundām var cept. Labu apetīti!
 

Iesūtījis: Vitalijs Kuznecovs

Sastāvdaļas

1. Citoni
5 gb
2. Sīpoli
4 kg
3. Tomāti
3 gb
4. Pētersīļi, dilles, svaigs gurķis
5. Burkāni
2 gb
6. Gaļa
3 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk