Šašliks ar burkāniem

 07. jūlijs 2009 16:20 Recepte  skatījumi: 4927



Paņem 3 kg lielopu gaļas, sagriež kubikos, tad pierīvē 2 kg svaigo burkānu. Izspiež 2 citronus. Pārējās garšvielas pēc garšas (pipari, dilles, ķiploks, koriandrs, baziliks). Visu pārlej ar majonēzi un ļauj ievilkties 6-12 stundas.
 

Iesūtījuši: Irina un Haralds Radzobi, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieki


Sastāvdaļas

1. Lielopu gaļa
3 kg
2. Burkāni
2 kg
3. Pipari, dillesm ķiploki, baziliks, koriandrs
4. Citroni
2 gb


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk