Riekstu saldējums 1

 06. jūlijs 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 2391



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno apgrauzdētus, samaltus riekstus. Tad maisot pievieno verdošu pienu, masu lej katliņā, karsē, līdz tā nedaudz sabiezē. Atdzisušu lej traukos, aizvāko, saldē 24 stundas.

 

Recepte no grāmatas: Lauku virtuve/Ņ. Masiļūne. - Rīga: Avots, 1993.

Sastāvdaļas

1. Piens
3 glāzes
2. Lazdu rieksti
50 g
3. Cukurs
150 g
4. Olu dzeltenumi
4 gab



1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk