Mājas cepumi

 06. jūlijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 10290



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Sviestu saputoju ar cukuru, pierīvēju citrona miziņu, pielieku krējumu, kartupeļu cieti, kviešu miltus, sodu un citrona sulu. Samīcu, izveltnēju plānā plāksnē, sagriežu kvadrātiņos (var spiest ari ar formiņām) un cepu vidējā temperatūrā. Mājas cepumus labprāt lietoju pie tējas, tajos ir samērā maz taukvielu.


Recepte no grāmatas: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Citrona sula
2. Kartupeļu ciete
200 g
3. Kviešu milti
400 g
4. Cukurs
250 g
5. Sviests
100 g
6. Skābs krējums
5 ēd.k.
7. Olu dzeltenumi
2 gab
8. Soda
1/2 tējk.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk