Vasaras čatnijs

 06. jūlijs 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 7303



Foto no Dansukker arhīva.


Ķiršus noskalo un izņem kauliņus. Tomātus noblanšē, noņem miziņas un sadala gabalos. Sīpolus un ķiplokus nomizo un sasmalcina. Čilli noskalo, izņem sēklotni un sarīvē vai smalki sakapā. Visas sastāvdaļas, izņemot cukuru, katlā uzvāra un, nepārtraukti maisot, turpina vārīt 15 minūtes. Pievieno cukuru un turpina vārīt vēl 5 minūtes. Noņem no plīts un uzmanīgi nosmeļ putas. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv

 

Sastāvdaļas

1. Sāls
1 tējkarote
2. Balzamiko etiķa
125 ml
3. Svaiga sarkanā čilli
gb
4. Neliels ķiploks
1 gb
5. Sīpoli
2 gb
6. Tomātu
500 gr
7. Skābo ķiršu
500 gr
8. Melno piparu
1 tējkarote
9. 330 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 500 g dansukker ievārījumu cukura


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk