Burkānu čatnijs

 06. jūlijs 2009 16:45 Recepte  skatījumi: 10305


Foto: Shutterstock.com

Piedeva pie gaļas ēdieniem.


Burkānus noskalo, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus nomizo un sagriež šķēlēs. Apelsīniem norīvē miziņu, tad pārgriež uz pusēm un izspiež sulu. Burkānus, sīpolus, apelsīnu sulu un miziņu liek katlā un vāra nelielā karstumā 5 minūtes. Pievieno atlikušās sastāvdaļas un, nepārtraukti maisot, turpina vārīt vēl 5 minūtes. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv


 

Sastāvdaļas

1. Mazo burkāniņu
1 kg
2. Baltvīna etiķa
400 ml
3. Sultānas rozīņu
200 ml
4. Saspiestu svaigu ķiploku
2 tējkarote
5. Karija
2 tējkarote
6. Melno piparu
2 tējkarote
7. Sāls
1 ēdamkarote
8. Malta koriandra
1 tējkarote
9. Ūdens
200 ml
10. Apelsīni
2 gb
11. Sīpoli
2 gb
12. 330 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 500 g dansukker ievārījumu cukura


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk