Vidusjūras ievārījums

 06. jūlijs 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 3350



Foto no Dansukker arhīva.



Piparus, tomātus, baklažānu un kabaci noskalo un sagriež šķēlītēs. Ķiplokus un sīpolus nomizo. Eļļu uzkarsē panā un viegli apcep visus dārzeņus. Pievieno vīnu, tomātu sulu un etiķi. Visu nosedz ar vāku un karsē 10 minūtes. Pievieno atlikušās sastāvdaļas un karsē vēl 5 minūtes Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Vēl receptes lasi www.dansukker.lv


 

Sastāvdaļas

1. 80 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 120 g dansukker ievārījumu cukura
2. Drupinātu melno piparu
tējkarote
3. Dārzeņu garšvielu maisījuma
2 ēdamkarotes
4. Tomātu pastas
2 ēdamkarotes
5. Balzamiko etiķa
100 ml
6. Tomātu sulas
100 ml
7. Baltvīna
100 ml
8. Olīveļļas
1 ēdamkarotes
9. Ķiploka daiviņas
2-3 gb
10. Sarkanie sīpoli
3 gb
11. Zaļo kabaču
400 gr
12. Baklažāns
300 gr
13. Tomāti
500 gr
14. Dzeltenā paprika
1 gb
15. Sāls
1 tējkarote
16. Svaiga oregano (raudenes)
3 ēdamkarotes
17. Itāļu garšvielu salātiem
2 ēdamkarotes
18. Kajēnas piparu
1 šķipsniņa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk