Jāņogu ievārījums

 29. jūlijs 2015 9:25 Recepte  skatījumi: 7210



Foto: Shutterstock.com

Skābens jāņogu ievārījums uz saldām pankūkām ziemā garšos izcili!


Jāņogas noskalo, pārlasa un attīra no kātiņiem. Rozīnes noskalo. Nepārtraukti maisot uzvāra un turpina vārīt 5 minūtes. Noņem no plīts un uzmanīgi nosmeļ putas. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā.

 

Sastāvdaļas

1. Sarkano jāņogu
1,5 kg
2. Rozīņu
1 glāze
3. 700 g dansukker ievārījuma cukura „1+3” vai 1 kg dansukker ievārījumu cukura



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk