Kamberlendas ievārījums (jāņogu un upeņu ievārījums)

 06. jūlijs 2009 15:55 Recepte  skatījumi: 8188

Šo ievārījumu var pasniegt kopā ar gaļas ēdieniem vai aknu pastēti Kamberlendas mērces vietā. Šai gadījumā tam jāpievieno arī vīns un sinepes, un kārtīgi jāizmaisa. Šāda mērce būs mazliet biezāka nekā klasiskā Kamberlendas mērce.



Foto no www.dansukker.lv arhīva


Apelsīnu nomizo ar kartupeļu mizojamo nazīti un mizu sagriež ļoti smalkās strēmelītēs. Atdala atlikušo baltuma, augli sadala daiviņās. Katru daiviņu izloba no apvalka un sagriež gabaliņos. Visu kopā ar ogām un ūdeni saliek katlā, nosedz ar vāku, uzvāra un turpina vārīt 10 minūtes. Pievieno cukuru un vēlreiz uzvāra (apmēram 2 minūtes).


Vēl receptes lasi www.dansukker.lv

Sastāvdaļas

1. Sarkano jāņogu
600 gr
2. Upeņu
400 gr
3. Ūdens
100 ml
4. Apelsīns
1 gb
5. Cukurs
1 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk