Jāņogu džems

 06. jūlijs 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 6714



Foto: Laura Saliete


Ogas nomazgā, nosusina, notīra no kātiņiem, liek katlā, pieber cukuru un ātri uzvāra. Vāra ne vairāk par 5 minūtēm, beigās pievieno liķieri.

Sterilās, sausās burciņās sapilda džemu, noslauka burku maliņas, aizvāko, apgāž otrādi un patur 10 minūtes.

 

 

Izdevniecība Jumava "Omes pavārgrāmata", 2003.

Sastāvdaļas

1. Liķieris amaretto
5 ēdamkarotes
2. Želējošais cukurs
1 kg
3. Jāņogas
1 kg


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk