Zemenes ar rabarberiem un želeju

 06. jūlijs 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 2674



Zemenes notīra, noskalo un sagriež 4 daļās. Rabarberus nomizo, smalki sagriež. No apelsīna vai citrons izspiež sulu.

Visas sastāvdaļas liek katlā, pievieno ar divām ēdamkarotēm cukura sajauktu želejas pulveri, nepārtraukti maisot, uzvāra, karsē uz lēnas uguns, tad pievieno cukuru un maisot vāra vēl 3 minūtes.

Tādā pašā veidā var gatavot ievārījumu no avenēm un āboliem.

 

 

Izdevniecība Jumava "Omes pavārgrāmata", 2003.

Sastāvdaļas

1. Zemenes
250 gr
2. Cukurs
350 gr
3. Rabarberi
750 gr
4. Citrons vai apelsīns
1 gb
5. Želejas pulveris (3:1)
1 paciņa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk