Cūkgaļas šašliks ar marinētām melnajām plūmēm

 25. augusts 2017 0:15 Recepte  skatījumi: 5011


Foto: Shutterstock.com


Marināde:
Plūmes (sagrieztas uz pusēm), vīnu, garšvielas un nedaudz sāls uzkarsē un 5 min. vāra uz mazas uguns ar vāku slēgtā traukā, tad noņem no uguns un patur vēl 30 minūtes, tad plūmes izņem, noliek atsevišķi.
Nomazgā gaļu, nosusina, sagriež plūmes lieluma kubiņos, ierīvē ar sāli, pipariem un paprikas pulveri. Plūmes pamīšus ar gaļas gabaliņiem saver uz iesmiem. Cep uz vidēji karstām oglēm, līdz gaļa gatava, cepšanas procesā nedaudz apslakot ar atšķaidītu plūmju marinādi.
 

 

Sastāvdaļas

1. Paprikas pulveris
2. Cūkgaļas mīkstums
500 g
3. Melnās plūmes (bez kauliņiem)
250 g
4. Sausais baltvīns
400 ml
5. Balto piparu graudi
1 tk
6. Krustnagliņas
1 gb
7. Krustnagliņas
1 gb
8. Krustnagliņas
1 tk
9. Sāls, malti melnie pipari


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk