Buka gaļas šašliks

 03. jūlijs 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 12539



 

Sagriež gaļu kubiciņos, pievieno sāli, piparus, glāzi eļļas un pudeli baltvīna. Atstāj gaļu uz 2 stundām ievilkties. Pēc divām stundām liek cept gaļu. Labi garšo, ja ceptu, siltu gaļu vēl apsmērē ar Dzintara kausēto sieru. Labu apetīti!

 

 

 

Iesūtījusi: Kristine Ragazinska, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. "dzintara" kausētais siers/klasiskais
1 paciņa
2. Baltvīns
1 pudele
3. Sāls, pipari
4. Eļļa(oliveļļa vai cita)
250 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk