Cukuroti paradīzes ābolīši

 03. jūlijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 12581



Ābolus nomazgā, noņem kātiņus un ieber puslitra verdoša ūdens, pieliek cukuru, pielej etiķi un vāra pusmīkstus. Tad pagatavo koncentrētu cukura sīrupu un tajā patur ābolus, līdz sīrups atdziest. Nākamajā dienā sīrupu nolej, vēlreiz uzkarsē un pārlej āboliem, tad burkas aizvāko un atdzesē istabas temperatūrā.

 

Izdevniecība Jumava " Omes pavārgrāmata", 2003.

Sastāvdaļas

1. Ūdens
1/2 litrs
2. Etiķis
1 glāze
3. Cukurs
1/2 glāze
4. Paradīzes āboli
1/2 kg


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk