Marinēti paradīzes ābolīši

 03. jūlijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 8480



Ābolus nomazgā, miziņu sadursta ar irbulīti. No galda eiķa, cukura ungaršvielām izvāra marinādi, pārlej burkā saliktiem āboliem., pārsedz ar vāciņu un noliek līdz nākamajai dienai. Tad marinādi nolej, atkal uzvāra un karstu pārlej āboliem. Tā rīkojas vairādes reizes, līdz āboli kļuvuši caurspīdīgi.

 

Izdevniecība Jumava " Omes pavārgrāmata", 2003.

Sastāvdaļas

1. Kanēļa standziņa
2. Paradīzes ābolīši
1 kg
3. Galda etiķis
1/2 litrs
4. Cukurs
1 glāze
5. Krustnagliņas
6-8 gb
6. Citrona (apelsīna) miziņa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk