Marinēti ķirbīši

 03. jūlijs 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 13384



Ķirbi nomizo, sagriež gabaliņos. Noetiķa vai citronskābes, cukura un garšvielam sagatavo marinādi. Vārošā marinādē ieber ķirbja gabaliņus un vāra, līdz tie kļūst caurspīdīgi, bet nav mīksti. Uzglabā aizvalcētās stikla burciņās, pasniedz kā piedevu gaļas ēdieniem.

 

Izdevniecība Jumava " Omes pavārgrāmata", 2003.

Sastāvdaļas

1. Kanēlis
2. Ķirbji
1/2 kg
3. Galda etiķis vai citronskābes šķidrums
1 glāze
4. Cukurs
1/2 glāze
5. Krustnagliņas
5 gb
6. Citrona (apelsīna) miziņa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk