Cūkgaļas šašliks 1

 01. jūlijs 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 7032


1 kg cūkgaļas šķiņķi sagriežam gabaliņos, aplejam ar o,5 kg kefīra, pieberam 2 ēdamkarotes cukura, samaisām, un atstājam istabas temperatūrā 10-12 h. Pēc 10 - 12 h pievienojam nomizotu, sagrieztu citronu, sīpolu, Vegeta piedevu grilam, kā arī sāli pēc garšas. Pēc 5-6 h grilējam.

Kefīrs un cukurs padara gaļu mīkstu, citrons dod vajadzīgo skābumu. Garš būs līdzīga tradicionālajam, etiķī marinētajam šašlikam, taču panākta bez etiķa klātbūtnes.

 

Iesūtījis: Dainis Siliņš, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Sīpols
1 gab
2. Citrns
1 gab
3. Kefīrs
1/2 kg
4. Cukurs
2 ēdamkarotes
5. Cūkgaļa ( šķiņķis )
1 kg
6. Vegeta piedeva grilam
1 paciņa


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk